HTML

Plex Online

A Plex Online Informatikai Szolgáltató Kft. bemutatkozó blogja, ahol elmondjuk, hogy mi történik velünk.

Péntek van, ez nem újdonság, szinte minden héten bekövetkezik, az viszont nem mindig van, hogy beszámolunk a mostanában történtekről.

Ez a poszt most nem az ügyfelekről szól, nem az új projektjeinkről, inkább egy másik hasonlóan nagy súlyú történésről.

A fejlődésünk olyan ütemben halad, hogy egy ideje látjuk, hogy szükségünk van újabb fejlesztő(k)re, akik beállnak mellénk és segítenek megoldani a jobbnál-jobb kihívásokat, amiket kapunk az ügyfeleinktől. A bővüléshez hozzátartozik, hogy a jelenlegi irodánkban egy "dolgozós" légtérben vagyunk (a kiszolgáló területeken kívül persze). A munkahelyeink száma hat, és maximum hat. A ház, ahol az irodánk van, sokkal nagyobb, de nem vagyunk egyedül, így az a megbeszélések korai szakaszában tisztázódott, hogy nem tudunk ennél nagyobb, optimálisabban beosztható "szobát" kapni.

Elkezdtünk tehát gondolkodni a költözésen, egy rugalmasabb, nagyobb helyet kerestünk, amit mostanra meg is találtunk, sőt, hamarosan be is lakjuk.

Nem költözünk messzire, két utcával "feljebb" megyünk Sasadon belül, egy közepes családi házból alakítjuk ki a nekünk legjobban megfelelő irodát. A munkák folyamatban, teljes gőzerővel megy a festés, javítás, ma rendeljük meg az asztalainkat, van már kábelünk és kábelcsatornánk, keressük a legmegfelelőbb tárgyakat, amivel könnyen és kényelmesen tudjuk berendezni az új helyünket.

Tárgyalni egyelőre nem ott fogunk, tehát ha meg is látogatsz minket, javasolni fogjuk, hogy maradjunk az Ugron G. utcában, ahol kényelmesen le tudunk ülni egy szép nagy asztalhoz, néhány hét, vagy hónap még kell nekünk, arra, hogy a rengeteg munkánk mellett be tudjuk rendezni az új irodánkat, de most úgy néz ki, hogy a következő hónaptól dolgozni már ott fogunk.

Megmutatjuk a házat, de ezek a képek a Plex előtti időszámításban készültek:

Ez az egyik szobánk:

szoba_1.JPG

Ez pedig a tárgyalónk lesz:

targyalo.JPG

Majdnem így néz ki a ház kívülről:


Nagyobb térképre váltás

Címkék: beszámoló iroda plexonline

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://plexonline.blog.hu/api/trackback/id/tr85372040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása